Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Följ med på en kulinarisk resa

Vi bjuder in er till att tillsammans med antikexperten Pontus Silfverstolpe och vinexperten Håkan Larsson äta er igenom en välsmakande trerätterslunch med passande viner.

Antikexperten och grundaren av Barnebys, Pontus Silfverstolpe kommer tillsammans med vinexperten Håkan Larsson ta oss med på en kulinarisk resa med början i den svenska stormaktstiden och de påkostade festmåltiderna. Vi äter oss igenom en välsmakande trerätterslunch med passande viner som illustrerar 1700-talet och de franska influenserna som nådde Sverige under Gustav III:s tid för att avsluta i borgerlighetens uppdukade matsalar under 1800-talsets första hälft. Våra ciceroner kommer att berätta om måltiderna, dryckerna, föremålen man använde samt seder och bruk.

"Helt fantastiskt!" "Tack för en oförglömligt god lunch!"
- Citat från gäster på Historiska lunchen 2017

Tid och pris kommer. Biljettförsäljningen är ännu inte öppen.