Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Välkommen till historiska lunchen lördag 18 februari

Vi upprepar fjolårets succé!

Antikexperten och grundaren av Barnebys, Pontus Silfverstolpe kommer tillsammans med vinexperten Håkan Larsson ta oss med på en kulinarisk resa med början i den svenska stormaktstiden och de påkostade festmåltiderna. Vi äter oss igenom en välsmakande trerätters lunch med passande viner som illustrerar 1700-talet och de franska influenserna som nådde Sverige under Gustav III:s tid för att avsluta i borgerlighetens uppdukade matsalar under 1800-talets första hälft. Våra ciceroner kommer att berätta om måltiderna, dryckerna, föremålen man använde samt seder och bruk. 

Historiska lunchen är på lördag 18 februari kl. 13.00-14.30 i salen T1.
Entrébiljett och historisk lunch: 750 kr
Historisk lunch (entrébiljett ingår ej): 700 kr

Köp din biljett till årets historiska lunch här »

Se menyn för historiska lunchen här »