Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Pristagarna av Årets dyrgrip och Årets monter utsedda på Antikmässan

Idag offentliggjordes pristagarna av Årets dyrgrip och Årets monter på Antikmässan som pågår på Stockholmsmässan fram till lördag den 21 februari. Priserna ingår i The Collector’s Awards, antikbranschens stora pris som är indelat i fem klasser. Priset för Årets dyrgrip tilldelades Sjöström Antiks röda italienska barskåp och Årets monter även det till Sjöström Antik.

Priset Årets dyrgrip 2016 gick till ett rött italienskt barskåp från Aldo Tura 1950-tal. Ytan är målat djurskinn och skicket är utomordentligt. En iögonenfallande och användbar conversation piece kassaskåpsformat hos Sjöström Antik.

Bästa monter 2016 gick till Sjöström Antik med motiveringen:”En välkomnande och inspirerande monter där samtliga föremål väcker ditt habegär. Den håller internationell klass och som gäst ser du dig själv sittandes i soffan med en perfekt dry martini, shaken not stirred.”

Övriga tre pristagare i The Collector’s Awards, Årets antikaffär, Årets nydanare och Årets samlare, presenteras på en speciell galacocktail som hålls fredag den 20 februari på Antikmässan i Älvsjö

För sjunde året i rad delas The Collector´s Awards ut i samband med Antikmässan. Bakom priserna står The Collector´s Hotels, Antikmässan, och tidningen Gods & Gårdar.


För mer information kontakta
:
Göran Ekberg, projektchef för Antikmässan, 08-749 43 06, goran.ekberg@stockholmsmassan.se
Catarina Oscarsson, pressansvarig Stockholmsmässan, 08-749 43 66, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se

Bilder

  • per@myrehed.com