Antikmässan

Välkommen till Nordens största antikmarknad
17-20 februari 2022

Antikmässan 18-21 februari 2021 ställs in.
Till följd av Covid-19 och i samråd med branschen har det beslutats att Antikmässan 2021 ställs in och att nästa planerade genomförande blir Antikmässan den 17-20 februari 2022.

Trots att Antikmässan inte kommer att genomföras under 2021 så rekommenderar vi dig att hålla utkik efter andra mindre aktiviteter som vi är i full gång med att planera. Ta hand om er!

Antiksommar i Sverige

I somras presenterade vi vår alldeles egna Sverigekarta – Antiksommar i Sverige! En interaktiv karta som hjälpte dig att besöka våra utställare runt om i Sverige. Kartan ligger fortfarande uppe och du är varmt välkommen att hitta antikbutiker, gallerier och showrooms i närheten av dig.

Se kartan & läs mer här ➔

Världens största Zorn-utställning

Under Antikmässan 13-16 februari 2020 visades den mest kompletta samlingen av Zorn etsningar. Runt 200 av Zorns grafiska blad visades upp.

Läs mer ➔

På Antikmässan

Här hittar du arkiv med innehåll på Antikmässan tidigare år. Se och läs om vad du kan förvänta dig av ett besök på Antikmässan. Unika utställningar, föredrag, Historiska lunchen, guidade visningar och mer!

Arkiv ➔

The Collector's Awards

För elfte året i rad delades The Collector's Awards ut av Antikmässan i samarbete med The Collector’s Hotels och Gods & Gårdar på torsdagskvällen den 13 februari 2020. Sju vinnare utsågs och tog emot pris.

De tog emot pris ➔

Samarbetspartner