Antiksommar i Sverige

Antikmässan presenterar:

Antiksommar i Sverige

Sommar och semester! För många av er kommer det kanske att bli en annorlunda sommar på hemmaplan istället för att ta flyget eller bilen ner mot sydligare breddgrader. Oavsett om du redan planerade en "hemester" eller försöker planera en nu när allt inte blev som planerat har vi en sommarnyhet.

För att inspirera er alla antik-, konst- och designälskare presenterar vi stolt vår alldeles egna Sverigekarta – Antiksommar i Sverige!

Antiksommar i Sverige är en interaktiv karta där du hittar våra utställare och deras butiker, gallerier och andra typer av utställningar och försäljningar som har öppet under sommaren över hela Sverige. Ta tillfället i akt och besök våra utställare och antikhandlare samtidigt som du upptäcker vårt vackra avlånga land i sommar. Glad sommar!

Se kartan här (pdf) ➔

#antiksommarisverige

Dela din antiksommar-upplevelse
Vi vill gärna se och följa er under er upptäcktsfärd genom Sverige och er jakt på fynd och vackra ting "hemma hos" våra utställare, så dela gärna bilder i era sociala medier med hashtagen #antikmässan och #antiksommarisverige.

På kartan
På den interaktiva kartan hittar du utställare som ställde ut på Antikmässan i år, de som är klara för Antikmässan i februari 2021 och de som har butik eller försäljning på något vis.

Du ansvarar själv för att kolla upp öppettider och om besök är möjligt för den antikhandlare du önskar besöka.

På kartan hittar du även information om försäljning. Alla som finns med på kartan har inte en fysisk butik som du kan besöka.

Se kartan här (pdf) ➔
Antiksommar i Sverige

Vi reserverar oss för eventuella fel och förbehåller oss rätten till ändringar. Listan bygger på 2020 års utställare och 2021 års utställare som planerar att vara med på Antikmässan, samt de utställare som vi definierar som verksamma inom ramen för antikbutik och som vi har hittat information om.

Siffrorna på kartan är placerade så verklighetstroget som möjligt men avvikelser kan förekomma.

Som besökare ansvarar du själv för att kolla upp öppettider och om besök är möjligt för varje butik du önskar besöka.