Anmälan till över-natten-förrådet


För utställare utanför 20-milsgränsen från Stockholm, finns möjlighet att ställa in i "över-natten-förrådet" i B-hallen. Detta måste anmälas i förväg och bilar som kommer på måndagen den 15 februari mellan kl 20.00 och ca 22.00, släpps in i över-natten-förrådet. Det finns ett begränsat antal platser, så först till kvarn.

Vagnar
Det finns vagnar om du behöver låna och utlåningstid är 1 timme eller efter överenskommelse. Detta för att ha vagnarna i omlopp. När du hämtar ut ditt utställarkort/workpass fyller du i ett passérkort som du ska sätta i bilrutan. Du har tillgång till din monter från tisdag morgon kl 07.00 då inflyttningen börjar.

Anmäl i förväg
Du måste anmäla att du kommer med släp, via formuläret nedan.

Övrig information

• Över-natten-förrådet är placerat i B-hallen, den delen som är närmast östra entrén.

• Varje släp måste märkas med monternummer. Om det snöar ska alla släp borstas av ordentligt innan det tas in i hallen. Ej avborstat släp kan innebära en kostnad.

• Släp får enbart tas in via port PB6 och direkt till förrådet. Släpet måste stå inom markerad plats.

• Respektera brandgator som är märkta med svart/gul tejp. Kartonger som finns på avspärrat område kastas. Det kommer att finnas personer på plats för dig som eventuellt behöver hjälp.

Fyll i formuläret här nedan för att anmäla dig till över-natten-förrådet.

* Obligatoriskt

I samband med detta godkänner jag att Stockholmsmässan hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets dataskyddspolicy »