Antikmässan

Välkommen till Nordens största antikmarknad!

13-16 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Torsdag 10-19 | Fredag 10-18 | Lördag 10-18 | Söndag 10-17

På Antikmässan kan du handla direkt av utställarna och hitta unika fynd. Varje dag öppnar en ny marknad då utställarna hela tiden fyller på i sina montrar. Förbered dig på att botanisera bland och inspireras av antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård.

Historiska lunchen

Den omåttligt populära Historiska lunchen arrangeras för femte året i rad på lördag 15 februari. Som gäst serveras du en trerättersmeny med passande viner samtidigt som antik- och vinexpert guidar dig genom måltidens historiska utveckling. Biljett köpes separat.

Handla, inspireras och möt experterna

Handla av fler än 170 utställare och inspireras av unika utställningar såsom årets samlarutställning som skapas av Mödeldesignmuseum. Ta även tillfället i akt och prata med utställarna – de är experter inom sina områden och delar mer än gärna med sig av sin kunskap.

The Collector's Awards

Mingla med antikbranschens stjärnor under en galamiddag med prisutdelning, trerättersmiddag och underhållning. Konferencierer är Peder Lamm och Pontus Silfverstolpe. Boka bord nu och upplev en glittrande galakväll där vi hyllar konst- och antikbranschen!

Antikmässan