Antikmässan

Om Antikmässan

Antikmässan öppnade för första gången år 1978. På Antikmässan möter du omkring 250 utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård. Vi har experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar. Och du vet väl om att allt är till salu? Fynda dina antikviteter på Antikmässan!

Datum för Antikmässan 2019: 14-17 februari
Datum för Antikmässan 2020: 13-16 februari

Antikmässans samarbetspartner är Förenade Antik- och Konsthandlare (FAK) och Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF).

Antikmässan hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö. Hitta hit »

Bra att veta inför ditt besök till Antikmässan »

Det här är Antikmässan

Historiska lunchen

En smakupplevelse där du som gäst serveras en trerättersmeny med passande viner som tematiskt spänner över tre sekler, från 1600-tal till 1800-tal. Håkan Larsson & Pontus Silfverstolpe tar med er på en kulinarisk resa bland stormaktstider och festmåltider.

Historiska lunchen 2019

The Collector's Awards

The Collector's Awards är en galacocktail med prisutdelning som inträffar varje år under Antikmässan. Prisgalan har i syfte att främja konst- och antikbranschen.

The Collector's Awards

Guidade turer med SKAF

Följ med Sofia Silfverstolpe på en guidad, kostnadsfri visning bland antikhandlarna i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF).

Guidad visning 2019

Byggnadsvårdsscenen

På Byggnadsvårdsscenen får du lära dig om skötsel, underhåll och ändringar av byggnader och allt som hör därtill. Här får du hjälpsamma och kunskapsrika föreläsningar om hur du bevarar och underhåller värdefulla målerier och andra föremål med historia.

Stora scenen

På Antikmässan finns experter, trendanalytiker och inspiratörer. Lyssna till författare, antikhandlare, konstvetare och andra profiler inom antik-, design- och konstbranschen. Ett fullspäckat schema med föredrag pågår varje dag på Stora Scenen.

Scenpogram 2019

Utställningar

Varje år bygger Antikmässan upp ett antal utställningar med inspiration och historia. Tidigare utställningar har bland annat visat mönster och nordiska tyger under 100 år, vintagejeans från gruvor i USA och Rörstrand Art Nouveau.

Utställningar 2019

Utställare

På Antikmässan kan du fynda unika, klassiska och vackra föremål hos omkring 250 hängivna utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård. Allt är till salu!

Utställare 2019

Filmer