Antikmässan

Om Antikmässan

Antikmässan öppnade för första gången år 1978 och startades tillsammans med Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF).

Antikmässan i Stockholm är Nordens största antikmarknad där allt är till salu. Fynda antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård av våra utställare på plats, och ta med dig dina inköp hem direkt. Vi har experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar.

Varje år, på kvällen innan öppning, är det förhandsvisning och vernissage på Antikmässan.

Datum för Antikmässan 2020: 13-16 februari
Vernissage: onsdag 12 februari 2020

Datum för Antikmässan 2021: 18-21 februari
Vernissage: onsdag 17 februari 2021

Antikmässans samarbetspartner är Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF) och Förenade Antik- och Konsthandlare (FAK).

Antikmässan hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö. Hitta hit »

Bra att veta inför ditt besök till Antikmässan »

Det här är Antikmässan

Utställare

Antikmässan är Nordens största antikmarknad! Allt går att köpa på plats av utställarna och ta med sig hem direkt. Här fyndar du unika, klassiska och vackra föremål hos våra hängivna utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård.

Historiska lunchen

En smakupplevelse där du som gäst serveras en trerättersmeny med passande viner som tematiskt spänner över tre sekler, från 1600-tal till 1800-tal. Följ med på en kulinarisk resa bland stormaktstider och festmåltider.

The Collector's Awards

The Collector's Awards är antikbranschens alldeles egna Oscarsgala! Upplev en galamiddag med prisutdelning, trerättersmiddag, underhållning, mingel och dans. Prisgalan har i syfte att främja konst- och antikbranschen.

Ta reda på mer!

Guidade turer med SKAF

Följ med Sofia Silfverstolpe på en guidad, kostnadsfri visning bland antikhandlarna i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF).

Stora scenen

På Antikmässan finns experter, trendanalytiker och inspiratörer. Lyssna till författare, antikhandlare, konstvetare och andra profiler inom antik-, design- och konstbranschen. Ett fullspäckat schema med föredrag pågår varje dag på Stora scenen.

Utställningar

Varje år bygger Antikmässan upp ett antal utställningar med inspiration och historia. Tidigare utställningar har bland annat visat mönster och nordiska tyger under 100 år, vintagejeans från gruvor i USA och Rörstrand Art Nouveau.

Filmer