Antikmässan
BILJETTER

Välkommen till Nordens största antikmarknad
19–22 maj

Antikmässan är Nordens största antikmarknad där du som besökare kan handla antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård från våra utställare och ta med dig dina fynd hem direkt! Ta del av kunskap och inspiration från olika tidsepoker och ett fullspäckat scenprogram som ger dig möjlighet att lyssna till och lära dig av författare, konstvetare och kända profiler inom antikbranschen. Här finns något för alla i alla prisklasser!

Köp dina biljetter online eller på plats!

Öppettider:
Vernissage onsdag 18 maj kl. 16:30-21:00
Torsdag 19 maj kl. 10:00-19:00
Fredag 20 maj kl.  10:00-18:00
Lördag 21 maj kl. 10:00-18:00
Söndag 22 maj kl. 10:00-17:00

Antikmässan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Biljetter

Se biljettpriser och säkra din entrébiljett här!
Köp dina biljetter online eller på plats.

Se biljettpriser & köp biljett

Utställare

Handla av våra utställare och få med dig unika fynd hem. Ta även tillfället i akt att prata med utställarna – de är experter inom sina områden och delar mer än gärna med sig av sin kunskap.

Se utställarlistan

Scenprogram

Ta en paus i shoppandet och fyll på med kunskap och inspiration när du lyssnar till föreläsningar på Stora scenen och Byggnadsvårdsscenen. Här samlas några av Sveriges mest intressanta personer inom sina expertområden.

Se programmet

Följ med på guidad visning

Kom i stämning och börja ditt besök med en gratis guidad visning! Träffa några av Sveriges främsta konst-, design- och antikhandlare.

Gå på guidad visning

Tipspromenad för hela familjen

Följ med antikvitetsexperten Tom Österman på en tipspromenad bland antikhandlarna. Priser utlovas till vinnarna!

Tider & samlingsplats

Exklusiv bilutställning

Beundra, provsitt och köp några av Sveriges mest exklusiva klassiska sportbilar. I samarbete med Kaiser Classic bjuder Antikmässan på en bilutställning utöver det vanliga.

The Collector's Awards

Efter ett års uppehåll är det åter dags för The Collector’s Awards – antikvärldens eget branschpris. Här presenterar vi de nominerade som har chansen att ta emot pris på Antikmässans scen den 19 maj.

Och de nominerade är...

Studio Antik

Nu släpper vi nya avsnitt av Studio Antik, Antikmässans alldeles egna programserie! Här fokuserar vi på inspiration, kunskap och historia.

Upplev Studio Antik

Följ oss på Instagram

Vi är tillbaka på Instagram efter att vårt tidigare konto blev hackat och är därmed förlorat. Följ oss igen för inspiration, nyheter och uppdateringar kring kommande mässa.
@antikmassan
#antikmässan

Följ oss på Instagram

Samarbetspartner

Digital sponsor