Scarfklädd tax.

6–9 mars 2025

Bli utställare på Antikmässan

Antikmässan är Nordens största antikmässa dit omkring 25 000 besökare kommer för att handla, få inspiration, se utställningar och träffa experter. Till Antikmässan kommer besökare som är genuint intresserade av återbruk och samlarobjekt, som inspireras av historia och som är ute efter att fynda allt ifrån antika möbler till 70-tals inredning, från modern design till konst och kuriosa. Här finns experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar.

Missa inte möjligheten att bli en del av Nordens största antikmarknad som lockar en stor målgrupp varje år och där du får möjligheten att sälja dina föremål till de som är genuint intresserade av antikviteter, vintage, konst och mer.

Intresseanmälan & priser

Vad roligt att du är intresserad av att delta på Antikmässan! Gör din intresseanmälan och se prisuppgifter och mer information om ett deltagande.

Till anmälan och priser

Sälj & skapa relationer

Hit kommer besökare som är genuint intresserade av återbruk, antikviteter, konst och inredning. Våra besökare vill träffa er som är experter på tidsepoker, material och historia och framför allt handla av er.

Läs mer om mässan

Förstagångsutställare

Ny utställare? Information för dig som inte har ställt ut på Antikmässan tidigare.

Förstagångsutställare

Utställarregler

Här hittar du de utställarregler och bestämmelser som gäller på Antikmässan.

Regler & bestämmelser

Produkter & tjänster

Besök Utställarportalen där webbshoppen finns – här kan du se våra monterlösningar och bläddra bland produkter och tjänster som du kan beställa till din monter. I Utställarportalen finns allt du som bokad utställare behöver för ett lyckat deltagande.

Utforska webbshoppen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Säljare

Kirsi Hallberg

+46 8 749 44 56