Klocka och Antikmässans logotyp.

Om Antikmässan

Antikmässan öppnade för första gången år 1978 och startades tillsammans med Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF).

Antikmässan är Nordens största Antikmarknad där du som besökare kan handla av utställarna direkt på plats och ta med dina fynd hem direkt. Här bjuds på inspirerande utställningar och ett fullspäckat scenprogram där författare, influencers och kända profiler inom antikbranschen föreläser. Vi bjuder också på guidade turer och möjlighet att lära dig av antikexperterna. Förbered dig på att botanisera bland antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård. Antikmässan är en enda stor marknad – allt går att köpa på plats och ta med hem direkt! Varje dag öppnar dessutom en ny marknad då utställarna hela tiden fyller på i sina montrar.

Varje år, på kvällen innan öppning, är det förhandsvisning och vernissage på Antikmässan från klockan 16:30.

Nästa datum för Antikmässan: 6–9 mars 2025
Vernissage: onsdag 5 mars 2025

Antikmässans samarbetspartner är Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF) och Förenade Antik- och Konsthandlare (FAK).

Antikmässan hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö. Hitta hit »

Bra att veta inför ditt besök på Antikmässan »

Det här är Antikmässan

Utställare

Antikmässan är Nordens största antikmarknad! Allt går att köpa på plats av utställarna och ta med sig hem direkt. Här fyndar du unika, klassiska och vackra föremål hos våra hängivna utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård.

Stora scenen

På Antikmässan finns experter, trendanalytiker och inspiratörer. Lyssna till författare, antikhandlare, konstvetare och andra profiler inom antik-, design- och konstbranschen. Ett fullspäckat schema med föredrag pågår varje dag på Stora scenen.

The Collector's Awards

The Collector's Awards är antikbranschens alldeles egna Oscarsgala! Upplev en galamiddag med prisutdelning, trerättersmiddag, underhållning, mingel och dans. Prisgalan har i syfte att främja konst- och antikbranschen.

Ta reda på mer!

Filmer