Guidad visning SKAF

ARKIV 2019
Träffa antikhandlare under privat visning

Gå på guidad tur med Sofia Silfverstolpe

Vill du ha lite vägledning på mässan? Anslut till Sofia Silfverstolpes guidade visningar bland antikhandlarna i SKAF, Sveriges Konst- och Antikhandlareförening.

Här kommer Sofia Silfverstolpe, generalsekreterare i SKAF, att introducera några av landets främsta konst, design- och antikhandlare, var och en med sin expertis. Med stor inlevelse berättar antikhandlarna om sina föremål och konstverk som de har sparat till Antikmässan.

Samling i SKAF:s monter C10:16. Visningen tar ca 30 minuter och är gratis.

Tider:
Torsdag 14 februari kl. 12.00 och 14.00
Fredag 15 februari kl. 11.00 och 13.00
Lördag 16 februari kl. 12.00 och 14.00

Hej Sofia Silfverstolpe!

Varför håller du i denna guidade visning?
– Jag håller i guidade visningar för att ge så många som möjligt chansen att uppleva hur roligt det är att få ta del av den kunskap och det engagemang som finns bland antikexperterna på plats. Antikhandlarna i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening tillhör de främsta experterna inom sina områden. Att gå på en guidad visning med mig är ett fantastiskt tillfälle att på ett underhållande sätt få lära sig mer om och uppleva konst, antikviteter och design genom våra superproffs till antikhandlare.

Varför ska man följa med dig på en guidad visning, och går du till samma antikhandlare varje gång?

– När du följer med mig på en guidad tur så kommer du i direktkontakt med antikhandlarna och deras fantastiska föremål i montrarna. Du får se, känna, uppleva och ställa frågor direkt till experterna. Det är berikande på många plan och jag skulle inte bli förvånad om alla som är med på en visning upptäcker ett nytt intresse och lär sig något nytt.

– Visningen är också ett jättebra sätt att börja mässdagen med för att komma i stämning! Dessutom är ingen guidad visning den andra lik. Vi besöker fyra till fem montrar under varje visning, jag vill hinna presentera så många utställare som möjligt eftersom alla besitter sin specifika kunskap.

Läs mer om SKAF