Antikmässan

Välkommen till Nordens största antikmarknad!

13-16 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Torsdag 10-19 | Fredag 10-18 | Lördag 10-18 | Söndag 10-17

På Antikmässan kan du handla direkt av utställarna och hitta unika fynd. Varje dag öppnar en ny marknad då utställarna hela tiden fyller på i sina montrar. Förbered dig på att botanisera bland och inspireras av antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård.

Handla, inspireras och möt experterna

Handla av fler än 200 utställare och inspireras av unika utställningar såsom årets samlarutställning som skapas av Mödeldesignmuseum. Ta även tillfället i akt och prata med utställarna – de är experter inom sina områden och delar mer än gärna med sig av sin kunskap.

Fullspäckat program

Med föredrag av Emilia de Poret & Ebba Kleberg von Sydow, Elsa Billgren & Sofia Wood, konstexperten Claes Moser, antik- och silverexperten Jan Ribbhagen, Zorn-experten Johan W Hauffman och många fler bjuder Antikmässan på ett fullspäckat scenprogram!

Världens största Zorn-utställning

Antikmässan har i år glädjen att presentera den sannolikt största och mest kompletta utställningen med samlingar av Zorns etsningar. Runt 200 av Zorns totalt 289 grafiska blad visas upp, bland dem många rariteter.

Historiska lunchen

Den omåttligt populära Historiska lunchen arrangeras för femte året i rad på lördag 15 februari. Som gäst serveras du en trerättersmeny med passande viner samtidigt som antik- och vinexpert guidar dig genom måltidens historiska utveckling. Biljett köpes separat.

Antikmässan