Cykeln genom tiderna.

I samarbete med den tidigare Antikrundan-profilen och samlaren Peter Pluntky presenterar Antikmässan en storslagen cykelutställning på Stockholmsmässan den 7-10 mars. På plats får du som besökare uppleva antika cyklar från Pluntkys personliga samling på riktigt nära håll! Lär dig mer om cykelns historia, ta in hantverket bakom fordonen och framförallt - njut av de fantastiska skapelserna som producerats genom historien!

Missa inte chansen att uppleva cykeln på ett helt nytt (eller ja, gammalt) sätt. Säkra din biljett till Antikmässan redan idag!

Mer om Peter Pluntky:

Leg. lekare med E, samlare, författare, museibyggare, föredragshållare, värderingsman och leksaksexpert i tv-programmet Antikrundan under 23 år. Peter Pluntky har minst sagt många titlar, och under Antikmässan 2024 får vi alltså ta del av hans magnifika cykelsamling.

"De utställda cyklarna är tänkta att visa fordonets utveckling fram till idag. Jag har alltid varit intresserad av teknikhistoria och idén till utställningen fick jag när jag såg Fredrik Åströms skyltutställning för ett par år sedan. Antikmässan har jag dessutom besökt sedan den startade (1978). Det är alltid kul att träffa gamla vänner och kolleger, kika på spännande prylar och ibland hemföra något intressant!"

Peter Pluntky.