Guidad tur med Sofia Silfverstolpe

Hitta oss på kartan

Välkommen att följa med på en guidad visning med Sofia Silfverstolpe, generalsekreterare i Sveriges Konst- & Antikhandlareförening (SKAF)! 

Den guidade visningen ingår i din entrébiljett till Antikmässan och tar cirka 30 minuter. Det är en lättsam och rolig visning där du får chansen att lära känna de passionerade antikhandlarna i SKAF som med genuin inlevelse berättar om egna favoriter i sina välfyllda och vackra montrar. Under visningen besöker man fyra till fem montrar. Sofia säger att hon vill hinna presentera så många utställare som möjligt eftersom alla besitter sin specifika kunskap. Därför är den ena visningen inte den andra lik.

Varför håller du i denna guidade visning, Sofia?
– Jag håller i guidade visningar för att ge så många som möjligt chansen att uppleva hur roligt det är att få ta del av den kunskap och det engagemang som finns bland antikexperterna på plats. Antikhandlarna i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening tillhör de främsta experterna inom sina områden. Att gå på en guidad visning är ett strålande tillfälle att på ett underhållande sätt få lära sig mer om och uppleva konst, antikviteter och design genom våra superproffs till antikhandlare.

Varför ska man följa med dig på en guidad visning?
– När du följer med mig på en guidad tur så kommer du i direktkontakt med antikhandlarna och deras fantastiska föremål i montrarna. Du får se, känna, uppleva och ställa frågor direkt till experterna. Det är berikande på många plan och jag skulle inte bli förvånad om alla som är med på en visning upptäcker ett nytt intresse och lär sig något nytt. 

Plats: 
Turen startar vid Guidehållplatsen som ligger i anslutning till SKAF.

C02:06